LA GRANJA QUICOU'S

Quicou’s és una granja familiar situada al terme municipal de La Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues. Ens dediquem a la producció d’ous ecològics, on ens basem en pràctiques sostenibles que minimitzen l’impacte ambiental. Utilitzem aliments orgànics certificats per la CCPAE i prescindim de l’ús de pesticides i herbicides, assegurant així que els ous estiguin lliures de contaminants químics.

El benestar de les aus és la nostra principal preocupació i, per aquest motiu, les criem amb dedicació i respecte. Les gallines gaudeixen d’un entorn privilegiat als peus de la Serra de la Llena, un entorn natural i saludable que fomenta el seu comportament instintiu i els permet viure vides plenes i felices. Pasturen en extensions de camps d’ametllers i matolls de romaní i farigola. Aquest entorn natural proporciona a les nostres gallines un espai ric en biodiversitat i recurs, permetent-les gaudir de l’experiència de pasturar i picotejar el menjar de forma lliure.

El galliner és la zona de descans, refugi i posta. Aquest està dividit en petits mòduls connectats entre si, els quals tenen accessos d’entrada i sortida a l’exterior que únicament es tanquen durant la nit per mantenir les aus protegides de possibles depredadors.

La zona de posta està situada al fons dels mòduls i està interconnectada per proporcionar a les gallines un espai en què es puguin moure lliurement i pondre els ous on se sentin més segures.

Per a la recollida dels ous, hem implementat un sistema que ens permet accedir als nius per la part posterior, evitant així qualsevol interacció directa amb les gallines. Aquest enfocament ha demostrat ser altament efectiu en minimitzar les pertorbacions i l’estrès per a les aus. D’aquesta manera, assegurem que les gallines continuen gaudint d’un entorn serè i natural mentre produeixen ous.

La nostra granja és molt més que una simple instal·lació de producció; és un projecte que hem forjat amb dedicació, passió i responsabilitat. Aquest enfocament confereix als nostres ous una singularitat i una qualitat especial que ens fa sentir orgullosos del que fem.

Explora l'entorn

Explora el nostre entorn, on la natura es combina amb la vida quotidiana.
Clica aquí

Coneix l'equip

Coneix les persones que fan realitat aquest projecte.
Clica aquí

Descobreix els certificats

Descobreix els nostres certificats de qualitat i com validen el nostre compromís.
Clica aquí

CONTACTA AMB NOSALTRES

hola@quicous.cat

660 634 440 – 669 289 274

La Pobla de Cérvoles (Lleida)

© 2023 - Editat per Granja Quicou's

© 2023 - Editat per Granja Quicou's