L'EQUIP


Quicous és una granja familiar amb una ànima pròpia i una essència única. Cada membre de la família Quicous hi aporta les seves pròpies habilitats i savieses, creant una harmonia que reverbera a través de cada racó de la propietat. Tots junts treballen amb una meta compartida: preservar la tradició familiar i crear un lloc sostenible on la terra sigui tractada amb respecte i l’amor es reflecteixi en cada producte.

El Jordi, que és el director de l’empresa, és una figura clau en aquesta granja. Les seves responsabilitats principals inclouen l’alimentació de les gallines, la recol·lecció dels ous, l’empaquetatge dels productes i la seva posterior distribució. La seva experiència i coneixements en el camp són inestimables, ja que garanteixen que les gallines rebin una dieta equilibrada i que els ous siguin de la millor qualitat possible.

La Merche juga un paper essencial en l’aspecte administratiu de l’empresa. Es dedica a tasques com gestionar les factures, mantenir tota la documentació de la granja en ordre i coordinar la venda dels ous. La seva eficiència en aquestes feines és fonamental per a assegurar que tots els aspectes burocràtics estiguin en regla i que els productes arribin als clients puntualment.

La Gessamí, amb una perspectiva més moderna i orientada al mercat, és l’encarregada de gestionar les xarxes socials, el màrqueting i la publicitat de l’empresa. La seva feina implica la creació i manteniment de perfils en línia, l’ús de les xarxes socials per promoure la granja i els seus productes, i la cerca de noves oportunitats de mercat. La seva contribució és fonamental per a fer créixer el negoci i arribar a un públic més ampli.

Explora l'entorn

Explora el nostre entorn, on la natura es combina amb la vida quotidiana.
Clica aquí

Coneix l'equip

Coneix les persones que fan realitat aquest projecte.
Clica aquí

Descobreix els certificats

Descobreix els nostres certificats de qualitat i com validen el nostre compromís.
Clica aquí

CONTACTA AMB NOSALTRES

hola@quicous.cat

660 634 440 – 669 289 274

La Pobla de Cérvoles (Lleida)

© 2023 - Editat per Granja Quicou's

© 2023 - Editat per Granja Quicou's